مخلوط بردو قارچ کش و باکتری کش از گروه معدنی (مسی) است که با اثر حفاظتی طیف وسیعی از بیماری های گیاهی را کنترل می کند.
در مورد بیماری هایی مانند گموز مرکبات، گموز پسته، شانکر باکتریایی درختان هسته دار، شانکر باکتریایی گردو و سایر شانکرهای قارچی و باکتریایی، جراحی و تراشیدن نسج آلوده قبل از سمپاشی ضرورت دارد.
مخلوط بردو نباید با سموم فسفره و کاربامات ها و نیز سمومی که در محیط قلیایی تجزیه می شوند مخلوط شود.
مخلوط بردو بهتر است به صورت تازه در هنگام مصرف تهیه شده و بلافاصله مورد استفاده قرار گیرد.
مخلوط بردو نباید با سموم فسفره و کاربامات ها و نیز سمومی که در محیط قلیایی تجزیه می شوند مخلوط شود.
هلو به ترکیب بردو حساس می باشد.
موارد مصرف
میزان مصرف
بیماری شانکر درختان میوه سردسیری- بیماری غربالی درختان میوه- پیچیدگی برگ هلو- شانکر باکتریایی درختان میوه هسته دار
محلول پاشی به نسبت2- 1 درصد و در مورد شانکر باکتریایی اگر آلودگی بیش از 5 درصد باشد، محلول پاشی به نسبت 0.5 درصد، یک نوبت قبل از گلدهی
بردو باید با نسخه متخصصین گیاهپزشک و فقط در موارد مشروح فوق بکار برده شود.
بردو به غیر از کشت های ذکر شده و بیماری های نامبرده توصیه نمی شود.