ویوگر کلسیم حاوی درصد بالای کلسیم می باشد که این عنصر جهت رشد و توسعه ریشه، تقسیم سلولی و ثبات کروموزومی، کمک به عرضه ازت تثبیت شده در غده ها و سایر اندام های گیاه، تعادل pH در سلول و برقراری تعادل بین یون های پتاسیم و سدیم درون گیاه ضروری می باشد. خاصیت کلات کنندگی اسید های آمینه سبب جذب راحت تر عنصر کلسیم، توسط گیاه شده و از این طریق به طور موثرتری نیاز گیاه به عنصر کلسیم را برطرف می کند. همچنین در شرایط نامساعد محیطی (تنش های خشکی،شوری،سرما و ...) که عمل ساخت اسیدهای آمینه به کندی صورت گرفته یا متوقف می شود، مصرف اسیدهای آمینه به صورت کود، نیاز ساخت آن توسط گیاه را برطرف می کنند و این امکان را به گیاه می دهند که انرژی ذخیره شده خود را صرف رشد بیشتر و بالا بردن عملکرد و کیفیت محصولات نماید.
اجزا
درصد
کلسیم محلول (Ca)
8
اسیدآمینه کل
20
اسیدآمینه آزاد
5
کربن آلی
20
ماده آلی
5
مزایا و ویژگی ها:
افزایش دهنده مقاومت گیاه و کمک به گیاه برای غلبه بر تنش های محیطی
قابل مصرف در تمام کشت های زراعی و باغی
افزایش کمی و کیفی محصولات به دلیل دارابودن مقادیر بالای اسیدآمینه
افزایش میوه دهی، تولید بذر و افزایش محصول از طریق تاثیر عنصر کلسیم در بهبود کیفیت گلدهی
جدول میزان مصرف:
نام محصول
میزان مصرف محلول پاشی
زمان و دفعات مصرف
باغی
2 کیلوگرم در هزار لیتر آب
شروع محلول پاشی بعد از فندقی شدن میوه ها، تکرار بسته به نیاز گیاه با فواصل 14-10 روز
زراعی
1 تا 2 کیلوگرم در هکتار
شروع ساقه دهی و تکرار بسته به نیاز گیاه هر 10 تا 14 روز یکبار
سبزی، صیفی و جالیز
1 تا 2 کیلوگرم در هکتار
سه تا چهار هفته بعد از کاشت و تکرار بسته به نیاز گیاه هر 10 تا 14 روز یکبار
محصولات گلخانه ای
50 تا 100 گرم در 100 لیتر آب
نوبت اول قبل از گلدهی و تکرار بسته به نیاز گیاه با فواصل 10 تا 14 روز
گیاهان زینتی
1 تا 1.5 کیلوگرم در هزار لیتر آب
همراه با شروع رشد رویشی و تکرار بسته به نیاز گیاه با فواصل 14-10 روز