افزایش گلدهی و میوه دهی در مزارع سبزی، صیفی، جالیز و باغات
معرفی:
وجود عناصر ازت، روی، بُر و مولبیدن در کنار یکدیگر منجر به افزایش و بهبود گلدهی و تبدیل بیشتر گلها به میوه شده و در نهایت کیفیت بهتر محصول را در پی خواهد داشت، این کود ضمن درمان کمبود روی، بُر و مولبیدن سبب تغذیه جوانه ها از طریق محلول پاشی شده و درصد تلقیح دانه گرده گلها را افزایش می دهد. همچنین به دلیل داشتن درصد بالای اسیدآمینه و عنصر روی، بُر ترکیبی مناسب جهت فرآیند تشکیل میوه می باشد. خاصیت کلات کنندگی اسیدهای آمینه موجود در این کود موجب افزایش سرعت و میزان جذب سایر عناصر ریزمغذی توسط گیاه می شوند.
نیتروژن کل (N)
8 درصد
روی محلول ( Zn )
8 درصد
بُر محلول ( B )
3 درصد
مولیبدن محلول (Mo)
0.2 درصد
اسیدهای آمینه کل
8 درصد
اسیدهای آمینه آزاد
4 درصد
مزایا و ویژگی ها:
تحریک رشد جوانه و افزایش گل و میوه (فروت ست)
جلوگیری از ریزش گل و میوه
افزایش مقاومت گیاه در برابر تنش های محیطی
افزایش عملکرد و بهبود کیفیت محصول
میزان مصرف:
نام محصول
میزان مصرف محلولپاشی
زمان و دفعات مصرف
درختان میوه
1.5– 1 کیلوگرم در هزار لیتر آب
یک نوبت در فصل پائیز : 10 تا حداکثر 20 روز بعد از برداشت میوه (قبل از ریزش برگ ها)، یک نوبت در اواخر زمستان : در زمان متورم شدن جوانه گل (در ابتدای فصل رشد)